Descobreix els nous serveis que pots gaudir a Varador l’Escala!

vista aerea de varador lescala

Varador l’Escala t’ofereix, ara, una gamma de serveis ampliada per a la teva embarcació per tal de que puguis contractar tot el que necessites a l’Escala.

Des d’aquest mes de setembre pots gaudir:

  • Instal·lacions i manteniment: revisa i tingues cura de les instal·lacions de la teva embarcació a Varador l’Escala per poder-ne fer ús amb totes les garanties quan més ho necessitis.
  • Electricitat naval: necessites ajuda per tenir els sistemes d’il·luminació de la teva embarcació sempre en bon estat i a punt? Contacta amb nosaltres i t’ajudem!
  • Electrònica: necessites un sistema de navegació, comunicació, seguretat o instrumentació per a la teva embarcació? Necessites reparar els que ja tens instal·lats? Troba l’ajuda que et cal a Varador l’Escala.
  • Generadors: a Varador l’Escala som especialistes en la instal·lació i manteniment de generadors perquè puguis disposar sempre d’energia per gaudir de tots els teus accessoris.
  • Potabilitzadores: per poder navegar més i amb més autonomia la potabilitzadora t’ajudarà a comptar sempre amb aigua dolça pel que necessitis. Instal·la o revisa el teu sistema amb nosaltres!
  • Hèlix de proa i de popa: tan bàsiques com exposades als elements del mar. A Varador l’Escala t’ajudem a mantenir-les sempre en el millor estat perquè gaudeixis de la teva embarcació amb totes les garanties!
Compartir:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin