Un personal atent i unes instal·lacions completes

A Varador l’Escala accediràs a professionals qualificats i especialistes en tots aquells serveis que necessitis per la teva embarcació.

Instal·lacions

Tot el que necessites per la teva embarcació a Varador l’Escala

Una gran superfície d’instal·lacions al teu servei

11.000 metres quadrats pel manteniment i reparacions de la teva embarcació

Varador L'Escala - Àrea tècnica
Àrea tècnica

Àrea tècnica de més d'11.000 m2

Varador L'Escala - Travelift
Travelift

Fins a 60 tn i 22 m

Varador L'Escala - Grua
Grua

Fins a 6 tn

Varador L'Escala - Moll d'espera
Moll d'espera

40 m

Varador L'Escala - Hangar
Hangar

Més de 1.500 m2

Varador L'Escala - Reciclatge
Zona de gestió de residus

Compromesos amb el medi ambient

Grua y travelift

Disposem de travelift pel moviment d’embarcacions de fins a 60 tn i 22 m d’eslora, així com també d’un carretó elevador Kalmar per a vaixells de fins a 18 tn i 8 m d’eslora i una grua pels models de menys de 6 tn.

Varador

Varador l’Escala compta amb gairebé 10.000 m2 d’avarada a l’aire lliure per a embarcacions de fins a 22 m d’eslora.

El perímetre de les instal·lacions està tancat i disposa d’un moll per a la reparació d’embarcacions a flotació a les mateixes instal·lacions. L’avarada està dissenyada per ser sostenible amb el medi ambient, compta amb un sistema de recollida d’aigües brutes i contenidors de recollida selectiva de residus, tant domèstics com especials.

Els nostres clients tenen accés electrònic personalitzat a la zona d’avarada en horari d’obertura de les instal·lacions, en funció de l’època de l’any. D’aquesta manera, poden realitzar treballs bàsics de manteniment de la seva pròpia embarcació amb connexió al subministrament d’aigua i electricitat, així́ accedir als lavabos dels clients. Per sol·licitar accés, contacta amb nosaltres.

Oficina d’atenció al públic

Varador l’Escala disposa d’una oficina destinada a l’atenció al client i proveïdors que t’atendrà en català, castellà, anglès i francès.

Pots recórrer a la nostra oficina perquè t’assessorem sobre la millor manera de mantenir la teva embarcació en les millors condicions i coordinar tant el transport com les feines a realitzar. Aquesta instal·lació es complementa amb una aula de formació i un pàrquing destinat als nostres clients i treballadors.

Botiga

Situada al costat de l’oficina d’atenció al públic, a la botiga podràs adquirir productes de neteja, reparació i manteniment i accessoris per a la teva embarcació.

Hi trobaràs productes de primeres marques com International Paint, Jotun, Volvo, Imnasa, Recambios Marinos, Sadira, Inoxmat o Minea.

Tallers

A Varador l’Escala hi trobaràs els nostres tallers de reparació, fusteria i pintura d’embarcacions. En aquesta àrea, que cobreix 1.200 m2 de la instal·lació, disposaràs del nostre personal expert al teu servei per coordinar els treballs que necessitis.

El personal tècnic de Varador l’Escala és especialista en els serveis d’hissada, avarada, neteja i hivernatge d’embarcacions així com en la realització de tractaments moderns de l’obra viva i morta, decapat i aplicació d’antifoulings als cascs d’embarcacions. A més, a través de Varador l’Escala accediràs a professionals qualificats i especialitzats en allò que necessitis per la teva embarcació.

Comptem amb personal especialitzat en electrònica, electricitat, polièster, pintura, neteja d’interiors i exteriors, fusteria, inoxidable i soldadura. D’aquesta manera, no hauràs de subcontractar altres empreses i podràs controlar els serveis des d’un mateix centre de treball.

Hangars

Prop de 1.500 m2 disponibles pels treballs que requereixin protecció de la pluja, el vent o la temperatura per assegurar un bon resultat.

Zona de gestió de residus

Tenim un compromís ferm amb la cura del privilegiat entorn natural que gaudim.

Les instal·lacions de Varador l’Escala estan ubicades al costat del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter, un entorn de luxe que cal cuidar i respectar. Conscients de la fragilitat de l’entorn i de la importància de la seva preservació, el nostre compromís ambiental és reduir i controlar al màxim l’impacte que la nostra activitat pugui generar al medi. Per aquesta raó, disposem d’un conjunt d’instal·lacions adequades perquè tant el nostre personal com els nostres usuaris contribueixin i participin del nostre objectiu ambiental.

Aquestes són:

  • Sistema de recollida d’aigües pluvials.
  • Punt de recollida de residus ordinaris o domèstics (paper, plàstic, rebuig).
  • Àrea de residus especials (olis, dissolvents, pintures, fangs contaminats, hidrocarburs).

L’empresa Femevi, reconeguda oficialment amb el certificat Marpol, recull periòdicament els residus perillosos per la seva gestió. Els residus ordinaris són recol·lectats per l’empresa local Urbacer. Ajuda’ns a gestionar correctament els residus i, si tens qualsevol dubte, contacta amb els nostres tècnics.