Promocions i notícies

Gaudeix de les nostres promocions i novetats

Varador l’Escala compta ara amb un nou espai adaptat per a la recollida de residus especials amb l’objectiu d’optimitzar-ne la seva gestió.

Una embarcació en perfectes condicions és la millor garantia per poder-ne gaudir tota la temporada sense sorpreses. És per això que ara són els millors mesos per posar-la a punt. Consulta els consells dels nostres especialistes!

Varador l'Escala t'ofereix ara una gamma de serveis ampliada per a la teva embarcació perquè puguis contractar tot allò que necessites a l'Escala

Toni Ramírez s'incorpora a l'equip de Varador l’Escala com a nou Service Manager, el que permetrà a l’àrea tècnica del port de l’Escala ampliar els serveis que ofereix als seus clients.

Ports de la Generalitat inicia les obres de reforç del dic d’abric i om a conseqüència es modifica també el vial d’accés al dic i la configuració de les instal·lacions de Varador l'Escala.

Claude Vergés i Pere Fàbregas, president del consell administratiu i director tècnic de Varador l’Escala, dirigeixen la visita a les instal·lacions renovades de Varador l’Escala.