Consells: prepara la teva embarcació per la temporada

Una embarcació en perfectes condicions és la millor garantia per poder-ne gaudir tota la temporada sense sorpreses. És per això que ara són els millors mesos per posar-la a punt en tots aquells aspectes que necessita o bé millorar-ne d’altres per guanyar confort a bord. Consulta els consells dels nostres especialistes!

Obra viva

Efectua el manteniment de l’obra viva de la teva embarcació per tal d’evitar danys a la fibra de vidre. Gràcies a això, a més, aconseguiràs reduir el consum de combustible i incrementar el seu rendiment a l’aigua.

En aquest sentit cal netejar el casc eliminant les algues i el cargolí acumulats i aplicar una nova capa d’antifouling que protegirà el casc de la fixació d’aquests elements.

Contracta el servei de Manteniment Exprés a Varador l’Escala i aquest estiu, gaudeix d’un casc en perfectes condicions!

Motors

Revisa l’estat del motor i efectua’n el seu manteniment anual o bé confia la tasca a un especialista.

Recorda que a Varador l’Escala pots trobar-hi aquest servei i fins i tot programar-ne el seu Manteniment Mensual d’octubre a març.

Revisió exterior i interior

Revisa bé l’interior i l’exterior de la teva embarcació per tal de detectar possibles desperfectes i repara o substitueix els components més deteriorats o que no necessitin per tal de garantir la màxima durabilitat de la teva embarcació.

Necessites ajuda? Des de Varador l’Escala posem tots els nostres serveis a la teva disposició per fer-ho més fàcil!

El moment de plantejar un refit

T’havies plantejat instal·lar o efectuar alguna millora? Si és el cas, recorda planificar-ho amb el temps necessari per tenir la teva embarcació a punt per la temporada. Fibre de vidre, fusteria nàutica remotorització… Desitges fer un refit? T’ajudem! Contacta amb nosaltres

Una bona neteja a fons

Efectua una neteja a fons de l’embarcació eliminant la sal i qualsevol altre tipus de brutícia que pugui haver-s’hi acumulat tant a l’interior com a l’exterior.

Si tens un veler, tingues en compte netejar correctament l’eixàrcia i les veles per seguir gaudint-ne en les millors condicions.

Desitges que algú ho faci per tu? Contracta el servei de neteja del Varador

Electrònica i electricitat

Assegura el correcte funcionament de l’electrònica i els aparells elèctrics de la teva embarcació, així com l’estat de les bateries per tal de garantir el màxim confort a bord.

Per a possibles reparacions o substitucions, pensa que a Varador l’Escala som especialistes en electrònica i instal·lacions. Contacta amb nosaltres, podem ajudar-te!

Compartir: