5 motius per hivernar la teva embarcació en sec

Amb l’arribada de la tardor i de l’hivern, són molts els que decideixen o bé no poden sortir a navegar. Aquest període de temps, durant el que les embarcacions deixen de ser utilitzades, s’anomena hivernatge i cal fer-lo adequadament per poder gaudir de nou del mar amb la tornada del bon temps.

Aquest procés pot fer-se a l’aigua, deixant l’embarcació preparada per afrontar la temporada amb les millors condicions o bé en sec, el que ofereix uns avantatges clars.

 

1. Protecció

Amb l’embarcació allunyada del mar, s’elimina l’acció agressiva del medi marí, tant del salitre com de les algues i el cargolí que s’acaben fixant al casc quan és a l’aigua.

El Pack Hivern de Varador l’Escala t’ofereix el servei d’estada en sec a l’exterior o a cobert durant sis mesos per la teva tranquil·litat. Descobreix-lo!

2. Assecat del casc

Fora de l’aigua, el casc de l’embarcació s’asseca, el que és particularment beneficiós per als models fabricats en fibra de vidre, que acaben absorbint humitat. En aquests casos, l’hivernatge en sec contribuirà a reduir el risc de que aparegui la temuda osmosis.

En el cas que ja hagi aparegut l’osmosis, serà un bon moment per tractar-la, procés que podràs dur a terme a Varador l’Escala gràcies als seus especialistes. Demana informació!

3. Moment de revisar

Amb l’embarcació en sec, es facilita la revisió de l’estat de la part submergida de l’embarcació i dels seus apèndixs, com són orses i timons, així com ànodes, dipòsits d’aigua i combustible o bateries.

Hivernant la teva embarcació a Varador l’Escala trobaràs professionals especialistes que et facilitaran la realització de totes aquestes tasques en un únic punt. T’assesorem!

4. Posar el casc a punt

L’embarcació avarada posa a l’abast la totalitat de l’obra viva de l’embarcació i el temps necessari per poder-lo posar a punt pel bon temps. És un bon moment, doncs, per netejar i eliminar les algues i el cargolí acumulats, així com d’aplicar una nova capa d’antifouling per protegir el casc de cara a la seva tornada a l’aigua.

Sabies que el Pack Hivern de Varador l’Escala inclou la neteja i l’aplicació de l’antifouling perquè puguis gaudir d’una obra viva en perfectes condicions quan tornis a navegar? Consulta condicions!

5. Manteniment i conservació

Aquests mesos de descans, són ideals per dur a terme les tasques de manteniment i conservació necessàries per tal d’evitar el deteriorament i l’aparició de futures averies. També, per realitzar millores o instal·lar equipaments nous. 

Treballs amb fibra de vidre, fusteria nàutica, remotorització… Necessites ajuda per plantejar el refit de la teva embarcació? Contacta amb nosaltres, t’ajudem! 

Compartir: