Varador l’Escala es presenta al Saló Nàutic de Barcelona

Ha estat un any de canvis a l’àrea tècnica de reparació i manteniment d’embarcacions del port de l’Escala. D’una banda, ha actualitzat les seves instal·lacions per donar el millor servei i seguretat als seus clients. Per l’altra, Escar l’Escala S.L., l’empresa de serveis nàutics que les gestiona, ha adoptat un nou nom comercial, Varador l’Escala i una nova imatge.

Un cop culminat tot el procés, la present edició del Saló Nàutic de Barcelona, celebrada entre els dies 9 i 13 d’octubre, ha estat la plataforma escollida per donar a conèixer el fruit d’aquesta renovació. Varador l’Escala participava a la fira de la ciutat comtal amb un estand situat al Moll de la Fusta. Des d’aquest espai, que lluïa la nova imatge corporativa, l’empresa ha donat a conèixer els seus productes i serveis entre el públic de la mostra de la mà dels seus responsables. També oferia una degustació d’anxoves marinada amb cava de l’Empordà per a clients, proveïdors, premsa i amics. Un moment per celebrar però també comentar totes les novetats de l’empresa.

A més, ha sortejat un pack de Manteniment Exprés gratuït entre tots els assistents que ho han desitjat. Aquest paquet inclou la hissada, la botadura, la neteja de l’obra viva, antifouling i cinc dies d’estada.

Compartir:
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin